top of page

De talrijke Zonzijdes van zonnecenter Sunray Zonnestudio

voordelen

Sunray voordelen

De dag van vandaag zijn er ontelbare zonnestudio’s gevestigd in ons land. Dat kan het voor u, als klant, moeilijk maken om er het zonnecenter uit te kiezen dat perfect aan al uw wensen beantwoordt. In ons zonnecenter in Deurne, Antwerpen of Mechelen profiteert u van tal van exclusieve voordelen die uw bruiningsessie 100% behaaglijk maken en die van ieder bezoek een onvergetelijke ervaring maken.

Sunray 7/7 Bruinen zonder afspraak

Bent u een half uurtje eerder gedaan op het werk of heeft u ’s ochtends nog een gaatje van 20 minuutjes? Bij Sunray bent u van maandag tot en met zaterdag welkom tussen 9 en 22u en op zondag van 11 tot 22u, zonder afspraak.

Ergoline zonnebanken

Zonnen onder een Ergoline zonnebank betekent uw huid veilig laten bruinen met zonapparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Streng hygiënebeleid

Uw gezondheid staat boven alles en dat begrijpen wij volkomen bij Sunray. Daarom ontfermen wij ons na elk gebruik over het grondig desinfecteren van onze zonnebanken. Hier worden uitsluitend poetsproducten van een superieure klasse voor gebruikt.

Deskundig advies

Foutief of overmatig gebruik van een zonnebank kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Blootstelling aan een te grote dosis uv-licht kan huidkanker en andere ongewenste huidaandoeningen in de wacht slepen. Ons team staat volledig te uwer beschikking voor professioneel advies op maat opdat uw gezondheid geen gevaar loopt.

Beste prijs-kwaliteit

Bij Sunray kunt u kwalitatief bruinen aan betaalbare prijzen.
We organiseren eveneens regelmatig kortingsacties die te volgen zijn vanaf onze sociale mediakanalen.

Zonnebank in Antwerpen, Mechelen, Bonheiden, Boortmeerbeek, Kapelle-op-den-Bos, Rumst, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, Zemst

WILT U GRAAG LUXUEUS BRUINEN IN EEN TIJDLOZE OMGEVING MET EEN ZO HOOG MOGELIJK RENDEMENT?

Kom langs in zonnebankcenter Sunray in Antwerpen of Mechelen en laat u verwennen als nooit tevoren!

bottom of page