top of page

Snel Bruin worden? Sunray  Antwerpen en Mechelen uw Zonnebank in de buurt

zonnebank

De wereld van Ergoline

Alle Ergoline zonnebanken beantwoorden aan de 0,3-norm: de maximale toegestane output van uv-licht, te vergelijken met de Spaanse zon om 12.00 uur ‘s middags. Veilig snel bruin worden? Alle zonnebanken hebben een andere sterkte en een verschillend aantal lampen. Bij Sunray (Deurne) Antwerpen of Mechelen, uw zonnebank in de buurt, vindt u de volgende zonnebanken terug:

1800
1600
1400
pilot
porsche

Onze zonnebanken

Ergoline Lightvision 1800

Deze zonnebank is uitgerust met de meest recente technologische snufjes en verzekert u van verbluffende resultaten in een mum van tijd. Verbeterde huidverzorging, optimaal comfort en een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem bezorgen u de ultieme zonervaring!

Anchor 2

Ergoline 1600

De Ergoline 1600 overtreft al uw verwachtingen! Een langdurige, natuurlijke kleur en een intensieve huidverzorging worden met dit toestel realiteit door middel van een unieke combinatie van uv-licht en rood licht. Als kers op de taart is er de knop ‘Personal Sunstyle’. Hiermee bekomt iedere klant zijn persoonlijke, gewenste kleur.

Ergoline 1400

Het sensationele design van de Ergoline 1400 springt meteen in het oog van alle zonnekloppers. Zijn ultieme bedieningsgemak en zijn optimaal comfort garanderen u een fenomenale wellnesservaring.

Anchor 3

Ergoline Pilot

Op zoek naar een doeltreffende snelbruiner voor uw bovenlichaam? De Ergoline Pilot is het antwoord! Geef uw gezicht, uw handen en uw bovenlichaam een mooie bruine tint terwijl u geniet van een verfrissende zonsessie in de Ergoline Pilot!

Anchor 4

Megasun P9 Porsche Design

De ideale combinatie van design en functionaliteit! De P9 is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden dankzij een 'intelligent control system'.

Anchor 5

WILT U GRAAG OVER STRAAT LOPEN MET EEN MOOIE BRUINE TINT EN BENT U WOONACHTIG IN DE OMGEVING VAN ANTWERPEN OF MECHELEN?

Kies uit ons breed gamma aan zonnebanken voor een intensieve en natuurlijke kleur!

bottom of page